ŞANLIURFA / SİVEREK - Aşağı Karabahçe Ortaokulu

Aşağı Karabahçe Ortaokulu

Adres
AŞAĞIKARABAHÇE MAH. AŞAĞIKARABAHÇE SK. AŞAĞIKARABAHÇE İLK/ORTA OKULU BLOK NO 2/1 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
SÜREKLİ GELİŞEN,GELECEĞE HUZUR VE GÜVENLE BAKABİLEN NİTELİKLİ EĞİTİMLE İYİ BİR GELECEK VAAT EDEN,ÇEVRESİNE MODEL BİR OKUL OLMAKTIR.
Misyon
HEDEF KİTLEMİZE İYİ İNSAN,İYİ VATANDAŞ,YAŞANILAN ZAMANA,TEMEL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKARAK UYUM SAĞLAYABİLEN,GELECEĞE ÜMİT VE GÜVENLE BAKABİLEN FERTLER OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN İNSANİ,İLMİ,AHLAKİ,KANUNİ ÇERÇEVEDE EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ SUNMAKTIR.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuzdan Siverek ve Diyarbakır´a öğretmen servisi vardır.Siverek 40km Diyarbakır 45 km uzaklıkta olup öğretmenlerimiz Siverek Ve Diyarbakır´da ikamet etmektedirler.
Diyarbakır ve Siverek´e öğretmen servisi bulunmaktadır.
Köy
Okulumuz Siverek´e 40km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz 2018 yılında faliyete girmiş yeni bir okuldur.Dört adet kullanıma hazır lojmanımız bulunmaktadır.